Management

Michel Verhaeren

Michel stond 18 jaar aan het hoofd van Viabuild (eerder Verhaeren & Co - Kembo), een familiale onderneming actief in wegenis-, riolerings-, afbraak- en grondwerken. Hij heeft dit bedrijf samen met zijn broer Christian van een KMO van € 5 mln omzet naar een financieel gezonde top-3 speler in de sector, met € 170 mln omzet, gebracht. Michel zal met zijn operationele ervaring de jonge of groeiende ondernemingen waarin Vermec investeert, kunnen bijstaan met raad en daad.

Brigitte Bogaert

Brigitte studeerde Business Languages aan de Ham Hogeschool te Mechelen.  Na haar studies ging ze bij IBM Belgium aan de slag in het departement informatica, waar zij gedurende 11 jaar en dankzij de interne opleidingen haar computer skills kon optimaliseren. Na een carrièrepauze volgde ze een 3 jarige opleiding als vastgoedmakelaar bij Syntra Brussel. Nadien werkte ze als allround manager bij Viabuild.

Bart Houben

Bart heeft ervaring opgedaan als consultant bij OC&C Strategy Consultants, als investment manager bij Gimv - waar hij mede verantwoordelijk was voor de investering in Viabuild - en als ondernemer waar hij meehielp aan de sterke groei van een jonge KMO. Hij begeleidde Viabuild bij haar overnames en investeringen. Hij combineert een pragmatische no-nonsense aanpak met de financiële kennis uit studies en werkervaringen.

Raad van Bestuur

Peter Cauwels

Peter studeerde natuurkunde aan de Universiteit Gent. Na zijn doctoraat, met specialisatie in nucleaire fysica, werkte hij 10 jaar in de banksector. Hij was senior adviseur risicobeheer bij KBC, was hoofd van de studiedienst en deed portefeuillebeheer Fixed Income in de marktenzaal van Fortis. Van 2011 tot 2014 was hij senior researcher in Entrepreneurial Risk aan de polytechnische universiteit ETH in Zurich.